• Volvo R45D, R60D, R70D и R100E

  Volvo лансира серија сопствени крути дампери

  Volvo е на пазарот на крути дампери со комплетен асортиман. Користејќи ја експертизата на шкотскaта фабрика на Terex, во понуда се бидат 4 машини кои започнуваат од 45-тонскиот R45D сé до најголемиот 100-тонски R100E

  повеќе…

  Новиот VW Caddy подготвен за лансирање (видео)

  Поголем, попрактичен, поефикасен

  Откако во февруари беше претставен, новиот Volkswagen Caddy од петтата генерација е подготвен за пазарно лансирање кое ќе се случи при крајот на идниот месец

  повеќе…

  RESOR – цистерна за питка вода

  Специјалисти за комунални надградби

  Во јужниот дел на нашиот северен сосед, во околината на Ниш, уште од 1992 година функционира „RESOR”, компанија која се бави со конструкција и производство на камионски надградби наменети за специјалните потреби на комуналните служби

  повеќе…

  Специјализирано списание за градежништво и транспорт