Ова не е нормално! (видео)

Останавме без зборови

Како луѓе кои живееме од тоа, ретко кога остануваме без зборови, но ова не е нормално

А ќе останете и вие откако ќе го изгледате видеото, дури и без да знаете дека за изработката на оваа дрвена Toyota HiLux биле потребни цели 20 дена.