Најнови вести во категоријата Занимливости

Меѓународен линиски превоз на патници

Што, како…

► Меѓународен линиски превоз на патници меѓу Република Македонија и друга држава (билатерален)  транзитивен превоз преку територијата на Република Македонија се воспоставува во согласност со меѓународните договори, а врз основа на претходна согласност на министерствата надлежни за транспорт на државите низ кои линијата поминува

повеќе…