Џунгла на тркала (видео)

Во вистинска смисла на зборот

► Некои го нарекуваат џунгла, некои цветен автобус но факт е дека е уникатен

Идејата е на цвеќарката Алфи Лин од Тајпеј, главниот град на Тајван, која за преуредување на овој автобус има потрошено скоро три илјади евра, сé со цел да докаже дека е можна интеграцијата на природата и урбаниот живот.