G&T 33 – квартал I/2018 година

G&T 33

G&T 33 квартал I/2018 година

Специјализирано списание за градежништво и транспорт

содржина:

Претставуваме:

4 - Caterpillar 844K - Булдожер на тркала
8 - Volvo R45D, R60D, R70D и R100E
12 - Грејдер HBM Graders BG 180 TA-6 (6X6)
16 - Bomag - Зглобни тандем валјаци
20 - MST M300LC
25 - Hitachi SCX 1200-3
28 - Giporec R 100 FDR Giga DA
32 - Sennebogen 830R-HDD
36 - Boart Longyear
40 - JCB - Нова серија компактни машини

Занимливости, вести…

42 - Обични и конусни запченици на Falk Mill Products
44 - Репарирање на дамперски пневматици
47 - Рамни палети
48 - Donaldson високоперформансна филтрација

Транспорт

52 - Volvo Trucks влекачи за градежништво
56 - scania S730
60 - Mercedes-Benz Sprinter
64 - Автобуси
68 - Peugeot комерцијална гама

симни pdf:

Специјализирано списание за градежништво и транспорт