G&T 34 – квартал II/2018 година

G&T 34

G&T 34 квартал II/2018 година

Специјализирано списание за градежништво и транспорт

содржина:

Претставуваме:

4 - Lokotrack Urban LT 106
8 - Hitachi Zaxis 5G
10 - Претставуваме - Dynapac
14 - MST M220LC
16 - Giporec R 100 FDR Giga DA и Giposcreen GS 155
20 - Импресивни во секој детаљ
24 - JCB 220X
28 - Volvo Load & Dig Assist
30 - Komatsu D575A
36 - Caterpillar CB13, CB15 и CB16

Занимливости, вести…

40 - Minova решенија за тунелоградба
42 - Pneumatic - BKT
46 - Donaldson решенија за филтрација

Транспорт

50 - Volvo Trucks
54 - Volkswagen Constellation
48 - Ford F-150 Raptor
60 - Peugeot Rifter
62 - Land Rover Discovery Commercial
64 - Volkner Mobil Performance
66 - Volvo 9900 и 9700

симни pdf:

Специјализирано списание за градежништво и транспорт