G&T 36 – квартал IV/2018 година

G&T 36

G&T 36 квартал IV/2018 година

Специјализирано списание за градежништво и транспорт

содржина:

Претставуваме:

4 - Liebherr PR726 Litronic
8 - Volvo зачекорува во електрична фаза
12 - Успешна приказна за Бучим и Metso
16 - Hitachi ZH210LC Hybrid
20 - Komatsu PC8000-6
24 - CAT 14M3
28 - MST M300LC - багер со гасеници
32 - JCB 3CX се облагородува со Multi Tool
34 - Bomag компактори за отпад
38 - AMMANN AFT 200–2
42 - AJCE AB 600M

Занимливости, вести…

44 - Sino Mud
48 - Индискиот производител BKT започува соработка со италијанскиот фудбал
50 - Volvo Vera
54 - Вести

Транспорт

56 - Доставни возила
60 - Mercedes Actros
64 - Електрични автобуси
68 - Пикапи

симни pdf:

Специјализирано списание за градежништво и транспорт