G&T 39 – квартал III/2019 година

G&T 39

G&T 39 квартал III/2019 година

Специјализирано списание за градежништво и транспорт

содржина:

Претставуваме:

4 - Ammann асфалтерски валјаци
8 - Hitachi EX1200-6
12 - Caterpillar 279D - Компактен повеќетеренски натоварувач
16 - Ammann асфалтни бази
20 - Lokotrack CW3.2 - Мобилни транспортни ленти
24 - Повеќенаменски теренски натоварувачи GEHL
28 - Volvo Construction Equipment и Lego Technic во заедничка акција
32 - Maxam пневматици
36 - Konecranes

Занимливости, вести…

38 - Визија на Hitachi
40 - American road patch
42 - Drago сандаци за кипери
44 - Ниш се поврзува со Драч
46 - Wrightbus Streetdeck Fuel Cell

Транспорт

48 - Iveco S-Way
52 - Volvo FH XXL кабина
54 - Ford Ranger Raptor
58 - Renault Master
60 - Нови MAN автобуси за Скопје

симни pdf:

Место за вашиот банер 300x250px

Место за вашиот банер 300x250px

Специјализирано списание за градежништво и транспорт