Moneybox Modular Housing

Куќи на расклопување

► Русите имаат куќи на склопување, а Кинезите – на расклопување!

Иако видеото доволно објаснува само по себе, ние ќе додадеме дека кинеската компанија Guangzhou Moneybox Steel Structure Engineering под комерцијалниот назив Moneybox Modular Housing произведува цели серии разни објекти кои во рок од неколку минути се расклопуваат и претвораат во што треба – теренска канцеларија, хотелска соба, куќа…