• Кинезите се имаат надминато себеси (видео)

  Во кинеската провинција Хунан се наоѓа најубавиот автопат во светот

  Наречен небесен, овој автопат поминува низ планинскиот масив Тјенанмен, кој на творците на Аватар им послужи како инспирација за некои сцени во филмот.

  повеќе…

  JCB 220X

  Нешто сосема ново

  Серијата „X“ на JCB во секој поглед постави нови стандарди кај багерите на гасеници од кои ќе профитира операторот преку новата ергономска кабина но и техничките сервисери преку едноставното оддржување и зголемените сервисни интервали

  повеќе…

  Caterpillar CB13, CB15 и CB16

  Вибрирачки ваљаци

  Серијата вибрирачки тандем ваљаци CB13, CB15 и CB16, Caterpillar ја бележи според нова номенклатура која ја означува според оперативната тежината, а се карактеризира со голема прилагодливост спрема апликациите, прецизна контрола на операциите, воден систем за прскање, како и со посебен пакет за осветлување

  повеќе…

  Peugeot комерцијална гама

  Од професионалци за професионалци

  Еуроимпекс е првата компанија во Македонија чие работење е насочено кон трговија со автомобили и моторни возила од лесна категорија. Во своето 30-годишно искуство, компанијата бележи раст, развој и успешно стопанисување на 11 брендови

  повеќе…

  MST M38 U – Мини багер

  Вродена сестраност во мало пакување

  Серијата ”M” на мали багери што ги произведува турскиот производител се истакнува со компактни димензии на нив може да се приклучат голем број додатоци а доверливоста и економичноста им се во семејно наследство

  повеќе…

  Специјализирано списание за градежништво и транспорт