• PFREUNDT – мобилни ваги    

  Прецизност во работата

  Тежинското мерење на извршените работни задачи  претставува драгоцен податок за увид во ефикасноста на работата. PFREUNDT, како еден од најстариите производители на подвижни мерни ваги, нуди широк опсег на производи за оваа намена

  повеќе…

  Wurth – Електрични аголни брусалки

  Брусење по мерка

  Во широката палета на батериски, електрични и пневматски  машини, Wurth нуди серија на електрични аголни брусилки со широк распон на моќност и можност за употреба како во домашни активности така и во професионални дејности

  повеќе…

  Volvo EC 380EHR

  Конструиран за рушење

  Во понудата на Volvo Construction  Equipment може да се најдат и машини чија основна намена е деструкцијата односно рушењето. Како добар пример за високо-технолошка машина за рушење може да послужи моделот EC380EHR кој е изграден врз основи на универзалниот багер од серијата 380

  повеќе…

  Специјализирано списание за градежништво и транспорт