• Volvo EC 380EHR

  Конструиран за рушење

  Во понудата на Volvo Construction  Equipment може да се најдат и машини чија основна намена е деструкцијата односно рушењето. Како добар пример за високо-технолошка машина за рушење може да послужи моделот EC380EHR кој е изграден врз основи на универзалниот багер од серијата 380

  повеќе…

  JCB 2CX – натоварувач-ровокопач

  Урбан универзалец

  Компактни димензии, ровокопач и натоварувач во едно, можност за бројни приклучоци, потоа, пространа и одлично изолирана кабина, едноставно и економично оддржување. Што може повеќе да се посака од една универзална машина?

  повеќе…

  Специјализирано списание за градежништво и транспорт