Паркинг место како ниедно друго

Забележано во Киев, Украина

Дека е тешко да се најде паркинг во градовите – тешко е, ама уште потешко е да се најде мотивот на сопственикот на овој црвен автомобил мистериозно паркиран на третиот кат на оваа убава станбена зграда во Киев.