Plantforce Hyundai R220LC-9A Long-Reach

Долго, подолго…

Интересно парче опрема, мора да признаеме

Овој багер што го гледате е дериват на стандардниот Hyundai R220LC-9A на кој му е додадена 16-метарска стрела. Доста корисно за некои примени.