Седум минути страв и ужас

Мислевте дека ние имаме лоши патишта? Погледнете го видеото!

Некои работи едноставно не можат да се замислат – мора да се доживеат, а и тогаш никој нема да ви верува

Единствен доказ дека тоа навистина е така може да биде видео снимка од она што сте го преживеале. За среќа, ретко кој, можеби и никој од нас нема поминато некој од овие 20 најстрашни за возење патишта низ светот. Распослани од Русија до Америка, нив ги има насекаде – ниедна држава во светот не е исклучок, прашањето е само каде нивниот „кандидат” ќе се пласира на ова најнепожелна за возење топ листа.