ST Engineering CitySense

Како изгледа еден паметен град?

► Во ова видео компанијата ST Engineering визуелно објаснува како би изгледал еден паметен град на иднината во кој се имплементирани бројни иновативни технологии

Битно е да се напомене дека сите овие технологии постојат – оваа компанија од Сингапур во своето повеќе од петдецениско искуство има спроведено околу 700 проекти со нив во 130 градови ширум светот.