Објавено за Ammann:

Ammann асфалтни бази

Некои нешта никогаш не се менуваат

► Ammann производите ги обединуваат швајцарската прецизност и врвната германска технологија, што како резултат дава високонапредни машини и постројки без вистински предизвикувач во светот на изградбата на патишта

повеќе…