Објавено за багери:

Hyundai Robex 210w-9mh

Одличен преглед на ситуацијата

► Потребите за багер кој ќе биде специјализиран за работа со отпад и рециклирачки материјали, Hyundai ги решава со понуда на машина кај која кабината има можност за хидраулично подигнување и богат избор на ротирачки корпи (грајфери) прилагодени спрема видот на обработуваниот материјал

повеќе…

JCB мали багери

Ултимативен спектар

► Британската мултинационална компанија JCB со седиште во Рочестер, Стафордшир, третиот по големина производител во светот, во својата производна програма вклучува опреме и машини за градежништво, земјоделие, преработка на секундарни суровини и опрема за рушење

повеќе…

Volvo EC220E

Пркосен поглед кон хибридите

► Опремен со нов D6 Tier 4 Final – мотор, багерот на Volvo со средна големина, е посилен а воедно и поекономичен од современите хибридни конкуренти. За исполнување на строгите еколошки норми, на помош се става цела лепеза од нови технолошки решенија

повеќе…

Caterpillar 330F

Класичен багер со грст нови решенија

► Во класата до 30 тона, CAT го нуди својот докажан багер, 330F. Опремен со нови технологии тој на корисникот ќе му овозможи максималана ефикасност и минимални трошоци на експлоатација

повеќе…

Volvo EC480E

Ефикасност и економичност

► Volvo EC480E е моќен багер-гасеничар кој го краси висок квалитет како и зголемена ефикасност. Со напредна технологија која вклучува Volvo ECO мод и нов електро хидрауличен систем за контрола, моделот EC480E нуди неповторлива економичност при работата

повеќе…

MST M55 U – Мини багер

Вродена сестраност во мало пакување

Серијата ”M” на мали багери што ги произведува турскиот производител се истакнува со компактни димензии на нив може да се приклучат голем број додатоци а доверливоста и економичноста им се во семејно наследство

повеќе…