Објавено за Bomag:

Импресивни во секој детаљ

Што ги прави Bomag валјаците за земја уникатни?

Сите градежни проекти имаат една заедничка работа – бараат подносливост на подлогата. Затоа сите валјаци за земја играат клучна улога во градежните процеси

повеќе…

Bomag Bauma 2019

Технологија подготвена за иднината

На годинешниот најголем саем за градежна машинерија Bauma 2019 во Минхен, фирмата Bomag уште еднаш покажа дека е чекор пред останатите, промовирајќи иновативни технолошки решенија кои се веќе применливи во пракса

повеќе…

Bomag – Зглобни тандем ваљаци

Супериорна технологија за идеално набивање

Актуелната генерација на Bomag-зглобните ваљаци, која е со оперативна тежина над 5 тона, е опремена со супериорна технологија која преку три посебни системи за набивање овозможува прилагодување кон секоја работна апликација притоа постигнувајќи ненадминлив однос на ефикасноста со економичноста

повеќе…

BOMAG BW 28 RH

Постојано подобрување на пневматскиот ваљак

Фирмата BOMAG од Германија, веќе 60 години развива и произведува машини за набивање. Нивната цел е континуиран развој и секоја нова генерација на машини да биде подобра и поефикасна од претходната

повеќе…

Bomag

„Денови на иновациите“ 2015

Повеќе од 700 купувачи и дилери од преку 50 земји се најдоа во седиштето на Bomag во Бопард, Германија, во седмицата помеѓу 14 и 19 септември – производителот на градежни машини ги покани своите клиенти на настанот „Денови на иновациите“, кој на гостите им понуди опширна и разновидна програма од производственото портфолио на Bomag

повеќе…