Објавено за булдожери:

Caterpillar – булдожери со Cat Grade систем

Високата технологија во функција на поголема ефикасност

Cat Grade-технологија е подготвена за вградување од најмалиот па се до гигантските булдожери на Caterpillar и тоа само со една задача: зголемување на продуктивноста и помош на бизнисот да создава поголем профит

повеќе…