Објавено за Caterpillar:

Caterpillar AP655F

Финишер за беспрекорен гланц

AP655F е дизајниран за големи работни површини: аеродромски писти, широки автопатишта, големи паркинг простори, … тоа е амбиентот во кој најчесто ќе се гледа новиот финишер на најголемиот светски производител

повеќе…

Caterpillar – булдожери со Cat Grade систем

Високата технологија во функција на поголема ефикасност

Cat Grade-технологија е подготвена за вградување од најмалиот па се до гигантските булдожери на Caterpillar и тоа само со една задача: зголемување на продуктивноста и помош на бизнисот да создава поголем профит

повеќе…