Објавено за Continental:

ContiTech – АБ Новоселски

За мирен сон потребна е квалитетна перница

Ако прашате некој камионџија што попрво би сакал – скапа француска перница полнета со пердуви откако ќе се врати од долг пат, или пак квалитетни воздушни перници за возилото пред да тргне на него, одговорот е неминовен

повеќе…