Објавено за доставни возила:

Peugeot комерцијална гама

Од професионалци за професионалци

Еуроимпекс е првата компанија во Македонија чие работење е насочено кон трговија со автомобили и моторни возила од лесна категорија. Во своето 30-годишно искуство, компанијата бележи раст, развој и успешно стопанисување на 11 брендови

повеќе…

Новиот VW Caddy подготвен за лансирање (видео)

Поголем, попрактичен, поефикасен

Откако во февруари беше претставен, новиот Volkswagen Caddy од петтата генерација е подготвен за пазарно лансирање кое ќе се случи при крајот на идниот месец

повеќе…

Mahindra и REE Automotive

Заеднички развој на електрични комерцијални возила

Индискиот автомобилски гигант Mahindra&Mahindra и израелската стартап компанија REE Automotive заеднички ќе развиваат комерцијални електрични возила наменети за глобалниот пазар.

повеќе…