Објавено за Dynapac:

Dynapac

Прецизно спакуван асфалт

Dynapac е мултинационална машинска компанија од Шведска која е специјализирана за производство на градежни машини за асфалтирање, мобилни хранилки, набивачи и глодалки. Од 2017 Dynapac функционира како дел од француската Fayat Group која е водечка светска групација во областа на градежната машинска индустрија

повеќе…