Објавено за Fiat:

Италијански Јапонец од Тајланд

Fiat Fullback

Fiat Fullback е чистокрвен пикап и покрај неискуството на италијанската марка во овој сегмент – овој свој недостаток таа го компензираше со партнерската соработка со едно од најпознатите имиња од светот на пикапите – Mitsubishi

повеќе…