Објавено за Gipo:

Giporec R 90 FDR Giga

Моќна, а истовремено и компактна дробилка со сито

Со испораката на две мобилни дробилки со сито Giporec R 90 FDR Giga, швајцарската компанија Gipo и понатаму ја продолжува успешната соработка со хрватските градежни компании, овој пат на подрачјата на Риека и Загреб

повеќе…

Балкански состојби

GIPOREC R 100 FDR GIGA DA сензација во хрватска

Во 2017 година GIPO AG ја продолжи соработката со хрватските, словенските, босанските и српските компании. Со десетина испорачани машини, 2017 ќе остане запаметена како година во која клиентите му остануваат верни на квалитетот, капацитетот и подршката која ја дава GIPO

повеќе…

Giporec R 100 C Giga

Соработка која трае

Словенската компанија FA-ST од Ново Место и швајцарскиот производител на опрема, сеење и рециклирање на градежен материјал, GIPO AG ја продолжуваат успешната бизнис соработка која трае веќе низа години

повеќе…

GIPOREC R 131 FDR во EBRD, Бретен (Германија)

Мобилната ударната дробилка на служба во Јужна Германија

Групацијата Harsch-EBRD во јужно-германскиот Бретен, сместен помеѓу Штутгарт и Карлсруе, на зголемената побарувачка за преработка на градежен отпад, одговара со инвестиција во ударна дробилка со вградено сито, купена од швајцарскиот производител GIPO

повеќе…