Објавено за Hitachi:

Hitachi ZX145W-6

Hitachi не сака компромиси

Багерот на тркала ZX145W-6, јапонските конструктори го развиле исклучиво за европските пазари. Токму затоа овој Hitachi и ги исполнува сите очекувања на клиентите кои преферираат ефикасност и економичност притоа почитувајќи ги сите еколошки стандарди

повеќе…

Hitachi EX1200-6

Ако не може сé значи не може ништо!

Големиот багер на Hitachi може да работи и како ровокопач но и како натоварна лопата. И во двата случаи корисникот добива моќен, робусен, и исклучително издржлив партнер при извршувањето на тешки градежни апликации како и при работи во рударството.

повеќе…

Hitachi ZH210LC Hybrid

Хибридна технологија во багер со средна големина

► За да излезе во пресрет на сé погласните негодувања околу заштита на животната средина, Hitachi во својот багер со средна големина вградува хибридна технологија. Резултатот од заедничкото дејство на хидрауличниот и електричниот мотор е повеќе од охрабрувачки – потрошувачката е намалена за 31%.

повеќе…

Hitachi SCX 1200-3

Лесно подигнување на тежок товар

Новата генерација на кранови на гасеници од Hitachi нуди се што се очекува од современа работна машина: ефикасност, економична употреба и пролагодливост кон специфичните услови на експлоатација

повеќе…