Објавено за камиони:

Volvo FH Reloaded

Оптимизација која штеди гориво

Помала потрошувачка на гориво – тоа се волшебните зборови околу кои денес сé се врти во светот на транспортот. Производителите се трудат да постигнат што помали бројки, со едноставна логика – оној кој ќе биде најдобар ќе продаде повеќе возила

повеќе…