Објавено за Komatsu:

Komatsu GD675-5

Нивелирање со современи методи

Потпрени врз компоненти од сопствено производство, грејдерите на Komatsu ги исполнуваат сите очекувања на современото работење: ефикасност, зголемена продуктивност и еколошка прифатливост

повеќе…