Објавено за комбинирани машини:

JCB 3CX Stage V: Многу петки, само една тројка

Тројката на JCB доби чиста петка – буквално!

► Во историјата на JCB има многу петки, почнувајќи од 1945 година кога компанијата е основана и оттогаш поминатите 75 години постоење и произведените 750.000 комбинирани машини, но само една е тројка – 3CX, а таа доби чиста петка – буквално!

повеќе…

MST 644

Една машина многу комбинации

Комбинираната машина на MST освен што може да копа и поместува и натуварува материјал, кога ќе се опреми адекватно има можност да нивелира терен, да врши бушење, да руши објекти или пак да копа паралелно

повеќе…

JCB 3CX прераснува во Multi Tool

Кралицата на машините за манипулација на земја добива нова димензија

Во пресрет на 70 годишнината на пуштањето во употреба на првите комбинирани ровокопачи/натоварувачи на светскиот пазар и многубројните континуирани унапредувања и подобрувања овие машини кои се повеќе се специфицираат како повеќенаменски, можат да понесат различни алатки и додатоци

повеќе…

Hidromek Alpha 102S/102B

Култивирана комбинирка

Alpha серијата на комбинирани машини на Hidromek е позната по своето економична експлоатција, одлични перформанси при интензивна екплоатација, едноставно оперирање и задржување на вредноста. Сите тие особини прават инвестицијата во нив да биде оправдан економски чекор

повеќе…

JCB 2CX – натоварувач-ровокопач

Урбан универзалец

Компактни димензии, ровокопач и натоварувач во едно, можност за бројни приклучоци, потоа, пространа и одлично изолирана кабина, едноставно и економично оддржување. Што може повеќе да се посака од една универзална машина?

повеќе…