Објавено за Liebherr:

Liebherr PR726 Litronic

Моќен булдожер спакуван во компактни димензии

Со оперативна тежина од максимални 20.100 kg и капацитет на секалото од 4,27 m³ компактниот булдожер на Liebherr користејќи современ дизел мотор од 190 КС е подготвен за ефикасно поместување на теренски материјал

повеќе…

Liebherr R 946 Litronic

Хармонизирана механика

Големиот багер на Liebherr преку синхронизирана работа на двете хидраулични пумпи ја хармонизира работата на механичките компоненти, овозможувајќи максимален притисок за истовремено изведување на повеќе операции

повеќе…

Liebherr Concrete Technology

Без добри темели нема добра градба

Името Liebherr е присутно во 11 различни области на делување – од апаратите за домаќинство преку хотелиерството до воздухопловната техника, но нам најдобро ни е познато заради градежната механизација

повеќе…

Liebherr T236

Електрична помош за 100-тонскиот камион

Од своето концептно претставување пред точно година дена, камионот на Liebherr сеуште ги бранува технолошките духови. Причините се јасни: нивото на вградена технологија ги надминува сите досегашни важечки стандарди. За Liebherr T 236 кој во редовна продажба ќе се појави во 2018 веќе се прави подолга листа на чекање

повеќе…

Liebherr миксери за бетон

Продажбата на новата генерација миксери за бетон на Liebherr зема замав

Новите бетонски миксери од генерацијата 05 на Liebherr се најдоа на пазарот на почетокот годинава и веќе бележат одлични резултати

повеќе…

Liebherr R9400 – Рударски багер

Строго контролирана моќност

Големата машина на Liebherr првенствено е наменета за работа во рударските копови. Со големата оперативна тежина, која се движи помеѓу 345 и 353 тони, успешно се носи импресивен дизел мотор од 1.675 КС или електромотор (опциски) од цели 1.810 КС

повеќе…