Објавено за LiuGong:

LiuGong 856H – натоварувач на тркала

Далекуисточна посветеност кон обврските

Доверливост и издржливост се главните атрибути кои треба да ги исполни секоја работна машина која се произведува во Кина. Обновениот натоварувач на тркала, во секој сегмент го надминува својот претходник исполувајќи ги критериумите за настап на пробирливиот светски пазар

повеќе…