Објавено за материјали:

WIT-PM 200

Еден хемиски анкер за сите материјали

► Двокомпонентната реактивна смола на Wurth ноаѓа широка примена во ѕидарството, погоден е за прицврстување на дрвени структури, метални конструкции, метални профили, билборди, потоа разни видови цевки и кабелски и инсталациски канали

повеќе…

Бетонирање на студено време

И да врне, и да вее…

► Иако ја немавме во вистинска смисла годинава, зимата ја оставивме зад нас а со тоа и маките околу бетонирањето на студено време. Заради тоа сега е моментот кога неоптоварени од временските услови треба да се разгледаат опциите како исправно да се изведе бетонирањето на студено време

повеќе…

Старите гуми се повеќекратно корисни

Ги мешаат во асфалт и добиваат дизел од нив

Австралијанците започнаа со процес во кој старите гуми ги мешаат во асфалт, при што како дел од производството на материјалот добиваат дизел

повеќе…