Објавено за Mercedes:

Алтернативни погони

Volvo и Daimler заедно во приказната со водородот

► Делејќи ја Green Deal визијата за одржлив транспорт и неутрална Европа до 2050 година, двата конкурента прелиминарно се договорија за необврзувачка соработка и основање на заедничка компанија

повеќе…