Објавено за натоварувачи:

Liebherr L550 – Натоварувач на тркала

Натоварување на тежок товар – лесна работа!

Зглобниот натоварувач на тркала L550 се издвојува со посебно изведениот ходростатки погонски склоп кој силината ја црпи од современ дизел со 200 КС. Оперативната тежина од 17.350 kg е избалансирано распределена, па така корпата со волумен од 3.2 m3 може да подигне товар од 12.350 kg

повеќе…

JCB 437e

Продуктивност без компромис

► JCB, како производител број еден во светот на ровокопачи и натоварувачи, во својата широка производствена палета има огромен број машини – вкупно повеќе од 300, за секаква намена и употреба. Впрочем, како инаку може да се продадат над 1.000.000 машини, повеќе од било кој друг, во 60-годишното постоење на фирмата?!

повеќе…