Објавено за опрема:

Triathlon Hydraulic oil HLP 46

Брендот како гаранција за квалитет

Во широката палета на преку 50 видови масла за подмачкување намеменети за автомобилите, комерцијалните возила и работните машини, Wurth има и неколку видови специјални масла за хидрауличните системи. Во оваа прилика се осврнуваме на моноградното хидраучично масло HLP 46

повеќе…

Triangle пневматици

Квалитетен кинески триаголник

Формиран во 1975 година Triangle Tyre Co. е најголемиот  кинески производител на пневматици. Од широката палета на производи, посебно внимание се посветува на комерцијалниот програм на пневматици односно на производи наменети за камиони и автобуси

повеќе…

Maxam пневматици

Вредност и извонредност

Maxam пневматици, со седиште во Бирмингем, Велика Британија и со канцеларии во Данверс, САД, има посветен тим на квалификувани инженери за продукти, апликации и производство. Тие при развивање на процеси на производство истовремено дизајнираат пневматици, користејки притоа најсовремени уреди и опрема за производство на целата линија, Maxam.

повеќе…

Ammann асфалтни бази

Некои нешта никогаш не се менуваат

Ammann производите ги обединуваат швајцарската прецизност и врвната германска технологија, што како резултат дава високонапредни машини и постројки без вистински предизвикувач во светот на изградбата на патишта

повеќе…