Објавено за пневматици:

Maxam пневматици

Вредност и извонредност

Maxam пневматици, со седиште во Бирмингем, Велика Британија и со канцеларии во Данверс, САД, има посветен тим на квалификувани инженери за продукти, апликации и производство. Тие при развивање на процеси на производство истовремено дизајнираат пневматици, користејки притоа најсовремени уреди и опрема за производство на целата линија, Maxam.

повеќе…

GoodYear Omnitrac

Прва серија на товарни пневматици со Durashild технологија

При изработка на новата генерација на товарни пневматици OMNITRAC, Goodyear по прв пат ја употреби патентираната технологија DuraShild која обезбедува додатна отпорност на оштетувања и овозможува подобра обновливост на пневматиците

повеќе…

Индискиот производител започува соработка со италијанскиот фудбал

БКТ е новиот спонзор на италијанската лига Б

Официјално е потпишан тригодишниот договор за партнерство помеѓу БКТ – индиската мултинационална групација која е еден од најголемите играчи на Off-Highway пазарот на гуми и Lega Nazionale Professionisti B – италијанската професионална фудбалска лига на клубовите од Серијата Б

повеќе…

BKT пневматици

Индиски предлог за индустриски пневматици

Без разлика дали станува збор за опремување на натоварувачи, ровокопачи, багери, виљушкари, кранови, опслужувачи на контејнери, или пак терминални влекачи – со своето големото портфолио на производи, БКТ на сите ќе може да им излезе во пресрет со адекватна понуда на најсовремени видови пневматици

повеќе…

Goodyear Dunlop Sava Tires

Соодветни товарни пневматици за оптимална искористеност

Возните паркови можат ефикасно да ги намалат оперативните трошоци – главна улога притоа игра мудриот избор на пневматици, управувањето, одржувањето на возилото, начинот на натоварување и начинот на возење

повеќе…

Претставуваме – Мотоцентар доо

Професионален одговор на новите предизвици

Управителот на Мотоцентар, г-дин Горан Гроздановски ни одговори на неколку прашања во однос на тековните трендови и новитети во бизнисот со пневматици

повеќе…

Triangle пневматици

Квалитетен кинески триаголник

Формиран во 1975 година Triangle Tyre Co. е најголемиот  кинески производител на пневматици. Од широката палета на производи, посебно внимание се посветува на комерцијалниот програм на пневматици односно на производи наменети за камиони и автобуси

повеќе…