Објавено за Resor:

RESOR – цистерна за питка вода

Специјалисти за комунални надградби

Во јужниот дел на нашиот северен сосед, во околината на Ниш, уште од 1992 година функционира „RESOR”, компанија која се бави со конструкција и производство на камионски надградби наменети за специјалните потреби на комуналните служби

повеќе…

RESOR – специјални надградби

Специјалисти од нашето соседство

Во јужниот дел на нашиот северен сосед, во околината на Ниш, уште од 1992 година функционира RESOR, компанија која се бави со конструкција и производство на камионски надградби првенствено наменети за потребите на комуналните служби

повеќе…