Објавено за Toyota:

Toyota вилушкари

Семејството на магацинските вилушкари на Toyota постојано се шири

Комплетноста на понудата и можноста за избор на најсоодветни решенија се основа на размислувањето на компанијата Toyota Material Handling кога е во прашање опремата за манипулација со стоки

повеќе…

Toyota Hiace

Нова генерација после 15 години

Toyota Hiace на европскиот пазар не е присутна од 2012 година, но овој модел сé уште е достапен во Азија, Африка, Латинска Америка и на Блискиот Исток, каде освен под називот Hiace во некои земји е познат како Quantum

повеќе…