Објавено за транспорт:

ContiTech – АБ Новоселски

За мирен сон потребна е квалитетна перница

Ако прашате некој камионџија што попрво би сакал – скапа француска перница полнета со пердуви откако ќе се врати од долг пат, или пак квалитетни воздушни перници за возилото пред да тргне на него, одговорот е неминовен

повеќе…

Стандарди

Рамни палети

Рамна палета е рамна подлога со или без ножиња, на која се сложуваат поединечни парчиња од стоката со цел да се оформи единствена товарна единица со која може брзо и лесно да се манипулира со помош на вилушкар

повеќе…

Peugeot комерцијална гама

Од професионалци за професионалци

Еуроимпекс е првата компанија во Македонија чие работење е насочено кон трговија со автомобили и моторни возила од лесна категорија. Во своето 30-годишно искуство, компанијата бележи раст, развој и успешно стопанисување на 11 брендови

повеќе…