Објавено за валјаци:

Hyundai HR120C-9 – Зглобен компактор

Поголема ефикасност со помала потрошувачка

HR серијата на зглобни компактори Hyundai ги нуди со оперативната тежина помеѓу 7.100 и 13.900 kg и со избор на дизелски мотори од Perkins или Deutz со силина помеѓу 84 и 140 КС

повеќе…

Caterpillar CB13, CB15 и CB16

Вибрирачки ваљаци

Серијата вибрирачки тандем ваљаци CB13, CB15 и CB16, Caterpillar ја бележи според нова номенклатура која ја означува според оперативната тежината, а се карактеризира со голема прилагодливост спрема апликациите, прецизна контрола на операциите, воден систем за прскање, како и со посебен пакет за осветлување

повеќе…

Импресивни во секој детаљ

Што ги прави Bomag валјаците за земја уникатни?

Сите градежни проекти имаат една заедничка работа – бараат подносливост на подлогата. Затоа сите валјаци за земја играат клучна улога во градежните процеси

повеќе…

BOMAG BW 28 RH

Постојано подобрување на пневматскиот ваљак

Фирмата BOMAG од Германија, веќе 60 години развива и произведува машини за набивање. Нивната цел е континуиран развој и секоја нова генерација на машини да биде подобра и поефикасна од претходната

повеќе…

Hyundai HR30T–9

Нови стандарди во класата

Далекуисточната филозофија на конструкција на работни машини најголем акцент става врз рационалноста, ефикасноста и истрајноста на секој строј посебно. Ваљакот HR30T–9 на Hyundai не претставува никаков исклучок од тој принцип

повеќе…