Објавено за Volkswagen:

Напредни моторни масла

Wolf Officialtech 0W20 LL FE со сертификат од VW

Напредното моторно масло на Wolf, Officialtech 0W20 LL FE, доби официјално одобрување од страна на Volkswagen за користење во најновите мотори на возилата произведени од групацијата кои бараат масла со спецификација VW 508 00 или 509 00

повеќе…