Volvo дампери

Гигантите во акција

Volvo ја прошири својата гама дампери со гигантскиот 60-тонски A60H. Како најголем досега го окупираше вниманието со својата носивост од 55 тони, како и со од помалите модели наследените карактеристики – врвните технологии, иновативните решенија, маневарските способности, ефикасноста, безбедноста…