• Bomag – Зглобни тандем ваљаци

  Супериорна технологија за идеално набивање

  Актуелната генерација на Bomag-зглобните ваљаци, која е со оперативна тежина над 5 тона, е опремена со супериорна технологија која преку три посебни системи за набивање овозможува прилагодување кон секоја работна апликација притоа постигнувајќи ненадминлив однос на ефикасноста со економичноста

  повеќе…

  Sennebogen 830R-HDD

  Германската долга работна рака

  Изградена врз исклучително цврста основа поставена на гасеници, 830R-HDD со својата универзалност и дофат кој надминува 18 метри, ќе биде добредојдена на местата каде што треба да биде преместена (или срушена) голема количина на материјал

  повеќе…

  Boart Longyear

  Технологијата на Sonic дупчење

  Американската компанија Boart Longyear од раните 90-ти години произведува дупчалки кои користат технологија на Sonic дупчење која во однос на конвенционалните машини нуди низа компаративни предности

  повеќе…

  Специјализирано списание за градежништво и транспорт