Изградба на панел-куќа

Добра идеја, уште подобра реализација

► Можеби не е за сибирскиот снег, но оваа како Русите ја нарекуваат панел-куќа за многумина ќе биде добредојдена, посебно за помошни простории Погледнете го видеото во кое чекор по чекор е објаснето како настанува – од темел до покрив.