Камионџиски згоди (видео)

Нормални и ненормални

Тежок и весел е животот камионџиски…

Иако видеото главно е со лош квалитет и некои негови делови од непознати причини се свртени како во огледало, сигурни сме дека во целост ќе го изгледате – камионџиските згоди во него тоа го заслужуваат.