Луѓе, што им е на Англичаните?!

Маѓепсан кружен тек

Првата мисла што ќе ви падне на памет кога ќе го видите овој кружен тек во Свиндон во кој се комбинирани дури седум кружни вртења е: „Луѓе, што им е на Англичаните?!“

Но тој сепак одлично функционира – и тоа веќе 48 години…