Петок е…

На кој му се работи во петок?!

► За денес ви сервираме едно релаксирачко видео, колку да ви го скратиме времето додека чекате да дојде момент за бегање накај дома

Во 1960 година г-дин Џозеф Сирил Бамфорд започна традицијата на акробации со машините од неговата компанија, со цел да ги покаже нивните способности. Не требаше да помине многу време тоа да прерасне во вистинско шоу на багери што танцуваат, сега познато низ целиот свет. Еве накратко како изгледа.