Bladebuddy

Багерче на стероиди (видео)

► Канаѓаните смислија додаток за малите багери со кои многукратно се зголемува нивната функционалност

Една слика вреди колку илјада зборови, а едно видео колку илјада слики. За да не трошиме зборови и слики ви го сервираме видеото од Bladebuddy кое ќе ви каже сé за едноставната генијалност на овој додаток – од нас само ќе слушнете дека на располагање е во две големини, од 60 и 72 инчни (152,5 и 183 cm), а се подготвува и трета од 38 инчи (96,5 cm).