Најнови вести во категоријата Пикапи

Ford се мисли…

Ќе има ли F-150 и плаг-ин хибридна верзија?

Во време кога Ford со фанфари го најавува доаѓањето на целосно електричниот пикап чии батерии со едно полнење би требало да издржат речиси 500 километри, со шпекулации се испитува теренот и за негова PHEV верзија

повеќе…